Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Overleden persoon in Veerse Meer Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 15-02-2023, 12.22 uur
Door: Roland de Jong

WOLPHAARTSDIJK - In het Veerse Meer is woensdag aan het einde van de ochtend een stoffelijk overschot aangetroffen. Dat gebeurde bij Wolphaartsdijk nadat melding was gemaakt van een mogelijk te water geraakt persoon. Na die melding gingen de hulpdiensten massaal op pad.


Rond 11.40 uur werd vanaf de Muidenweg bij Wolphaartsdijk gemeld dat hier mogelijk iemand in het water zou liggen. Al snel werden meerdere waterongevallenbestrijdingsteams van de brandweer met spoed ter plekke gestuurd. Ook de politie, de KNRM-reddingboot Oranje van het station Veere, twee ambulanceteams en een traumahelikopter werden opgeroepen. De komst van het traumateam werd rond 11.50 uur geannuleerd. De helikopter vloog toen ter hoogte van het Haringvliet.

Ter plekke werd inderdaad een persoon aangetroffen, zo heeft de politie bevestigd. De hulpdiensten bleken niets meer voor het slachtoffer te kunnen doen. De recherche en de afdeling Forensische Opsporing van de politie gaan nu onderzoek doen naar wat er precies is gebeurd. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren