Weerbericht:
Overwegend zonnig en droog, morgen enkele graden koeler
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Rook ingeademd bij woningbrand Koewacht

Toegevoegd: 15-02-2023, 15.57 uur
Eén persoon heeft bij de brand rook ingeademd.
Eén persoon heeft bij de brand rook ingeademd.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Roland de Jong

KOEWACHT - Bij een woningbrand in Koewacht heeft woensdagmiddag iemand rook ingeademd. De persoon is overgedragen aan de ambulancedienst.


De brand aan de Kerklaan werd rond 15.30 uur ontdekt. Een kleine twintig minuten na de eerste melding werd door de brandweer opgeschaald naar middelbrand. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) werden uiteindelijk twee blusvoertuigen ingezet. Rond 15.55 uur kon het sein 'brand meester' worden gegeven.

Omdat één aanwezige rook had ingeademd, werd ook een ambulanceteam gewaarschuwd. Dit heeft zich over de persoon ontfermd. Stichting Salvage is opgeroepen om te helpen bij het afhandelen van de ontstane schade.
 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren