Weerbericht:
Overwegend zonnig en droog, morgen enkele graden koeler
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver bij Wemeldinge

Toegevoegd: 15-02-2023, 18.36 uur
De lantarenpaal brak af en belandde in de berm.
De lantarenpaal brak af en belandde in de berm.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Reinoud Hiemstra

WELMELDINGE - Op de Westelijke Kanaalweg bij Wemeldinge heeft woensdagmiddag een automobilist een lantaarnpaal omver gereden. Er raakte niemand gewond, zo meldden de wijkagenten van Kapelle.


Omstreeks 17.30 uur kwam een bestuurder door onbekende oorzaak in botsing met de lantaarnpaal ter hoogte van de kruising Westelijke Kanaalweg en de Postweg. De paal brak volledig af en belandde in de berm. De bestuurder kwam met de schrik vrij. Het voertuig raakte ernstig beschadigd en diende getakeld te worden. 

Medewerkers van de Provincie Zeeland kwamen de schade aan de lantaarnpaal opnemen. Bergingsbedrijf De Moor kwam ter plaatse om het voertuig te bergen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (17-2-2023 om 09:09)
Of gewoon de bocht niet goed ingeschat, te hoge snelheid.
Arthur (16-2-2023 om 15:09)
Er raken tegenwoordig wel heel veel mensen "onwel" tijdens het rijden. Of zou de telefoon verslaving hardnekkiger zijn...
Scheldewater (16-2-2023 om 08:33)
"Onbekende" oorzaak zegt de wijkagent. Als je de foto ziet is deze bestuurder gewoon "vergeten" met de bocht mee te buigen. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Een technische of medisch probleem, maar dat kan onderzocht worden. Meest waarschijnlijk is dat deze bestuur heeft zitten slapen of is tijdens het rijden met andere zaken bezig geweest.
Vlissinger (16-2-2023 om 07:33)
Blij dat de bestuurder ok is. Maar nu rest het meest belangrijke vraag omtrend dit alles, is het appje wel goed aangekomen?
Cookie-instellingen beheren