Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vlissingse chauffeur smokkelt uithalers haventerrein Rotterdam op

Toegevoegd: 16-02-2023, 12.25 uur
Vlissingse chauffeur smokkelt uithalers haventerrein Rotterdam op
© Foto: Douane (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

VLISSINGEN - Op de Maasvlakte bij Rotterdam werd in de nacht van woensdag op donderdag een Vlissingse vrachtwagenchauffeur aangehouden. Hij probeerde vijf uithalers een terminal van de haven op te smokkelen.


De uithalers waren verstopt in een container die door de 30-jarige Vlissingse chauffeur vervoerd werd. De uithalers werden aangetroffen door de douane en werden samen met de chauffeur overgedragen aan de politie. Het betrof twee personen uit Amsterdam van 18 en 27 jaar oud, één persoon van 24 uit Zeist en twee Rotterdammers van 16 en 20 jaar oud.

Uithalers worden ingezet om pakketten drugs tussen ladingen uit te halen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (16-2-2023 om 21:01)
Container zegel is zonder pardon er af te knippen, zelfs met een bepaald goedje ook los te krijgen zonder te knippen. Dat laatste als de zegel verkeerd om is vast gezet, wat zeer vaak voorkomt. Chauffeur kan fout zijn maar mogelijk ook onder dwang moeten helpen. Veroordeel deze chauffeur niet voordat er bewijs is!
Vlissinger (16-2-2023 om 16:52)
Dit ga je nu krijgen nu de controles het voor die criminele psycho's bijna onmogelijk maken om nog uithalers in de havens te krijgen. Die chauffeur heeft nu een groot probleem omdat hij of een crimineel is, of anders wel omdat hij zijn container zegels niet heeft gecontroleerd. Die gaan ze echt wel doorlichten voordat hij weer verder mag rijden met containervervoer. Goed werk dus van de douane!
Wow (16-2-2023 om 13:07)
Het word steeds gekker, wat is het volgende...?! Goed werk vd ambt
Cookie-instellingen beheren