Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Bestelbusje rijdt greppel in op Deltaweg (N256) bij Goes

Toegevoegd: 17-02-2023, 03.02 uur - Update: 17-02-2023, 07.18 uur
Door: Reinoud Hiemstra

GOES - Op de Deltaweg (N256) bij Goes is in de nacht van donderdag op vrijdag een bestelbusje in een greppel terecht gekomen. Alle inzittenden bleven ongedeerd. 


Rond 01.30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor het ongeval. Bij aankomst bleek al snel dat niemand gewond was geraakt bij het eenzijdige ongeval. De bestuurder was door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt geraakt en in de greppel naast de weg terecht gekomen. De schade viel mee.

Medewerkers van Rijkswaterstaat sloten één rijbaan tijdelijk af. Het voertuig werd door bergingsbedrijf De Moor afgesleept. Omstreeks 02.10 was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (18-2-2023 om 11:18)
Op een recht stuk weg, door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt raken???
Cookie-instellingen beheren