Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie ontdekt pakketten met verschillende drugs

Toegevoegd: 18-02-2023, 17.05 uur
Een deel van de aangetroffen drugs.
Een deel van de aangetroffen drugs.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - De politie heeft deze week in de gemeente Reimerswaal verschillende pakketten met drugs aangetroffen. Er wordt nog nader onderzoek gedaan.


De pakketten werden volgens de wijkagenten van Reimerswaal aangetroffen naar aanleiding van een melding van een verdachte situatie. “De pakketten leken verschillende soorten drugs te bevatten. Nadat de inhoud getest was door een speciaal opgeleide collega, bleek het onder andere te gaan om 2MMC, amfetamine, LSD, MDMA en XTC”, zo meldt de politie.

De wijkagenten laten via social media weten dat nader onderzoek gedaan zal worden naar aanleiding van de vondst.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ko (19-2-2023 om 09:35)
Zouden veel vaker moeten controleren. Gebeuren echt dingen die niet door het daglicht gezien mogen worden maarja het is maar kruiningen geen agent te vinden/zien. Had mooier geweest dat het niet de postbode was die het melde bij de politie maar de bewoners zelf!
Cookie-instellingen beheren