Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto belandt in sloot bij ongeval Nieuwdorp

Toegevoegd: 19-02-2023, 07.57 uur
Door: Eugène Harthoorn

NIEUWDORP – Een bestuurder is zondagmorgen met zijn auto in een sloot beland aan de Schippersweg in Nieuwdorp. Bij het ongeval raakte niemand gewond.


Het ongeval gebeurde omstreeks 07.10 uur op de kruising met het Coudorp. De politie en de brandweer van Nieuwdorp werden met spoed ter plaatse gestuurd. Ter plekke aangekomen, bleek dat een bestuurder met zijn personenauto in een sloot was beland. De auto stond precies achter een verkeersbord.

De brandweer heeft de auto gecontroleerd. Alle betrokkenen waren al uit het voertuig en hadden geen letsel. De politie heeft de betrokkenen gehoord. Tijdens de afhandeling van het ongeval was de kruising gedeeltelijk afgesloten. De auto zal geborgen worden.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sylvia berrevoets (20-2-2023 om 17:28)
dat komt omdat ze te hardrijden vorige maand vier auto's uit de bocht voor onze deur waarvan een in de sloot', flitscamera's zouden goed helpen.
Kees (19-2-2023 om 18:17)
U rijdt re hard....en dan heb je weinig tijd om te handelen.
Henky (19-2-2023 om 09:54)
Was net op de terug weg van de carnaval zeker
Cookie-instellingen beheren