Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Woning in Serooskerke (W) geventileerd na gaslucht

Toegevoegd: 19-02-2023, 11.25 uur
Woning in Serooskerke (W) geventileerd na gaslucht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

SEROOSKERKE (W) – De brandweerlieden van Serooskerke hebben zondagmorgen vroeg een woning geventileerd aan de Vrouwenpolderseweg bij Serooskerke (W) nadat er een gaslucht was waargenomen.


De brandweerlieden werden omstreeks 05.40 uur opgeroepen voor een melding van een gaslucht in een woning. Nadat zijn zonder spoed ter plaatse waren gekomen hebben zijn diverse metingen uitgevoerd. Er werden echter geen verhoogde of afwijkende concentraties gemeten, laten ze weten.

Uit voorzorg is de woning geventileerd de gasafsluiter gesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JB (19-2-2023 om 12:09)
Vreemd verhaal; ik had vroeger ook eens een gaslucht in mijn woning > achteraf bleek er een gasleiding op de slaapzolder te zijn door gerot, en toen heb ik Delta gebeld > geen belangstelling, U moet een installatie bedrijf bellen, zeiden ze; Dus snap ik niet dat deze bewoners de brandweer bellen, ik zou dat niet durven.
Cookie-instellingen beheren