Weerbericht:
Overdag in het noorden zon, in het zuiden wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt met auto op vangrail bij A58: één gewonde

Toegevoegd: 06-01-2005, 21.44 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

NIEUW EN SINT JOOSLAND - Een man is donderdagavond gewond geraakt toen hij met zijn personenauto op de vangrail van de afrit van de A58 bij Nieuw en Sint Joosland belandde.

De man is door het personeel van twee toegesnelde ambulances ter plaatse behandeld aan zijn verwondingen en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer van Arnemuiden verleende assistentie bij het ongeval. De politie leidde het verkeer over de andere rijbaan.

De afwerking va het ongeval nam ruim een half uur in beslag. De auto is weggetakeld door bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen. De exacte oorzaak van het ongeval is niet bekend. 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren