Weerbericht:
Overwegend zonnig en droog, morgen enkele graden koeler
Verkeersinformatie:
Geen files

Schuurtje afgebrand bij brand in Zuidzande

Toegevoegd: 19-02-2023, 15.41 uur
Bij de brand ging een schuurtje in vlammen op.
Bij de brand ging een schuurtje in vlammen op.
© Foto: Martijn Reijns
Door: Eugène Harthoorn

ZUIDZANDE – Bij een brand aan de Christoffelstraat in Zuidzande is zondagmiddag is een schuur volledig utigebrand. De brandweer kwam met meerdere eenheden ter plaatse.


De brand brak omstreeks 14.50 uur uit bij een schuurtje. Omdat het een forse brand betrof werden meerdere blusvoertuigen vanuit Sluis en Oostburg opgeroepen om de brand te bestrijden. De brand gaf een flink rookontwikkeling. Die was in de omgeving goed te zien.

De brandweer heeft de omgeving van het schuurtje afgezet omdat er mogelijk asbest is vrijgekomen bij de brand. De brandweerlieden hebben ook de woning geventileerd. De brandweer heeft niet kunnen voorkomen dat het schuurtje volledig uitbrandde. Wel is overslag naar buren voorkomen.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren