Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

3 Minderjarige jongens aangehouden voor vernieling voertuig 's-Heerenhoek

Toegevoegd: 20-02-2023, 08.49 uur
De drie verdachten zijn meegenomen voor politieonderzoek.
De drie verdachten zijn meegenomen voor politieonderzoek.
© Foto: Ingezonden
Door: Eugène Harthoorn

’s-HEERENHOEK – De politie heeft zondagavond drie minderjarige jongens aangehouden nadat zij in ’s-Heerenhoek een voertuig hadden vernield. De politie onderzoekt de vernielingen.


De politie kreeg omstreeks 22.00 uur de melding van een vernieling aan de Markstraat in ’s-Heerenhoek. Hierop kwamen de dienders met meerdere eenheden ter plaatse. Ter plekke bleken drie minderjarige jongens een autospiegel van een busje afgetrapt te hebben.

De politie heeft twee 16-jarige jongens uit Middelburg en Wemeldinge en een 17-jarige jongen uit Oostburg aangehouden. De politie onderzoekt de vernieling van het openbaar goed.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (21-2-2023 om 00:43)
Willem@, wat fijn dat U, zo met zekerheid kunt zeggen dat Uw kind nooit zoiets gedaan heeft. Je kunt niet stellen dat het altijd een kwestie van opvoeden is.
Feestje (21-2-2023 om 00:33)
Ze weten niet wat feesten is. @Harry, weekend 17 september, zou het dezelfde zijn? Laat de dader de kosten maar vergoeden en een paar dagen torentijd voor alle 3.
Willem (20-2-2023 om 20:18)
Geen opvoeding gehad, een normaal opgevoed kind doet dit niet, die van mij heeft zoiets nooit gedaan. Ook de ouders aanpakken van minderjarigen, net zoiets als een alcoholcursus en laten betalen. Wat je vernield 3 keer laten terugbetalen, is in veel landen gebruikelijk.
een Moeder (20-2-2023 om 19:34)
Ik denk dat ze niet beseffen hoe hard iemand moet werken om een auto aan te schaffen .Laat ze alles maar terug betalen .Gaan ze het wel laten .
bruine Beer (20-2-2023 om 14:29)
Gelijk snelrecht, heel de week laten werken,brandweerauto,s wassen en ziekenauto,s werk zat en alles laten betalen via hun ouder,s lossen die het thuis maar op korte metten met dat tuig!!!!!
Harry (20-2-2023 om 13:53)
dit is al de 2e keer dit jaar dat er iemand uit Oostburg de boel loopt te verzieken in S'heerenhoek.
Cookie-instellingen beheren