Weerbericht:
Overwegend zonnig en droog, morgen enkele graden koeler
Verkeersinformatie:
Geen files

3 Minderjarige jongens aangehouden voor vernieling voertuig 's-Heerenhoek

Toegevoegd: 20-02-2023, 08.49 uur
De drie verdachten zijn meegenomen voor politieonderzoek.
De drie verdachten zijn meegenomen voor politieonderzoek.
© Foto: Ingezonden
Door: Eugène Harthoorn

’s-HEERENHOEK – De politie heeft zondagavond drie minderjarige jongens aangehouden nadat zij in ’s-Heerenhoek een voertuig hadden vernield. De politie onderzoekt de vernielingen.


De politie kreeg omstreeks 22.00 uur de melding van een vernieling aan de Markstraat in ’s-Heerenhoek. Hierop kwamen de dienders met meerdere eenheden ter plaatse. Ter plekke bleken drie minderjarige jongens een autospiegel van een busje afgetrapt te hebben.

De politie heeft twee 16-jarige jongens uit Middelburg en Wemeldinge en een 17-jarige jongen uit Oostburg aangehouden. De politie onderzoekt de vernieling van het openbaar goed.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (21-2-2023 om 22:17)
Haha, toevallig heb ik er vorig jaar nog eentje moeten kopen. Ik was in een parkeergarage achter een betonnen kolom blijven haken. Was gewoon bij de merkdealer.
Focwa autoschade. (21-2-2023 om 16:57)
''Johan'' Nieuwe spiegel 250,00? Ik weet niet waar je die wil kopen, en waar het wil laten doen? Maar hij moet nog gespoten worden ook. Dus reken sowiezo het dubbele maar. Je verkijkt je op een spiegel. Knipperlicht erin, verwarmd, electrisch, Dode hoek detectie, spuitkosten, montagekosten, verpakkingskosten,afhandelingskosten., verzendkosten, enzovoort...... toeslag klein materiaal, zo gaat dat tegenwoordig met de auotbranche. Overdreven? Ja ik vind het ook, maar zo werkt het helaas wel. Belachelijk? Jazeker. Mee eens.15 jaar terug kostte het misschien 250,00 maar nu niet meer hoor. Alle onderdelen zijn heel erg duur. Carnaval brengt trouwens meer ellende dan vreugde. Afschaffen dat duivelse feest. Het is totaal krankzinnig dit feest!!
Michel (21-2-2023 om 13:54)
@Johan, zo aan je reactie te lezen, vindt je het niet zo erg wat deze raddraaiers hebben gedaan. want gewoon betalen en ze zijn er vanaf. Ik ben benieuw hoe jij zal reageren als ze bij jou wat vernielen.
Witte (21-2-2023 om 13:00)
Een week in torentijd , eenzame opsluiting . Wedden dat het ze breekt .
Johan (21-2-2023 om 10:17)
De drie jongens hadden een spiegel van een busje afgetrapt. Nou kost een nieuwe spiegel inclusief montage ongeveer € 250,- dus gedeeld door 3 is dat € 83,33 schade per persoon. Die schade terugbetalen zal het probleem toch niet zijn denk ik. Gek hoe hier verder wordt gesproken over beslag leggen op eigendommen van de ouders en over die gasten een hele week opsluiten. Overdrijven is ook een kunst.
Aanpakken (21-2-2023 om 08:23)
Gelijk beslag leggen op eigendom ouders, Die zijn verantwoordelijk voor de opvoeding.
Cookie-instellingen beheren