Weerbericht:
Overwegend zonnig en droog, morgen enkele graden koeler
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Automobilist belandt in sloot en weigert blaastest

Toegevoegd: 20-02-2023, 22.13 uur
Door: Reinoud Hiemstra

KRABBENDIJKE - Op de A58 ter hoogte van het BP-tankstation de Voetpomp bij Krabbendijke raakte maandagavond een automobilist in de sloot. De bestuurder weigerde mee te werken aan een blaastest en werd aangehouden.


Omstreeks 19.45 uur raakte de auto door onbekende oorzaak van de weg. Het voertuig kwam achterwaarts in een sloot naast de parkeerplaats van BP-tankstation de Voetpomp tot stilstand. De automobilist raakte bij het ongeval niet gewond. De ter plaatse gekomen politieagenten wilden een blaastest afnemen bij de man. Dit weigerde hij waarop hij werd aangehouden. De bestuurder is door de agenten meegenomen naar het politiebureau. In het voertuig bleken ook nog twee honden aanwezig te zijn. Deze werden door de politie uit de auto gehaald en meegenomen.

De auto werd door bergingsbedrijf Van Egeraat getakeld.

Zie ook:

Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ger (21-2-2023 om 13:01)
Triest voor de honden. Eerst de schrik en dan ook nog zo’n onverantwoordelijk baasje.
Bennie (21-2-2023 om 09:36)
Als hij op het bureau ook een bloedtest weigert, betekent in ieder geval een rijverbod van minimaal 9 maanden en een geldboete van 1000 Euro. Deze meneer zal ook een cursus EMA/EMG moeten doen. Dat ook nog eens ruim 1000 euro kost. Plus een aantekening op je strafblad. Maar de bedragen kunnen nog oplopen. Hij had beter niet kunnen weigeren.
vanpuffelen (20-2-2023 om 23:34)
Niet meewerken ? Minimaal een jaar niet meer rijden.
Cookie-instellingen beheren