Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Botsing op Nieuwe Vlissingseweg Vlissingen

Toegevoegd: 20-02-2023, 23.30 uur - Update: 21-02-2023, 08.24 uur
Beide voertuigen werden door bergingsbedrijf Kuzee getakeld. Er raakt niemand ernstig gewond. De kruising was enige tijd afgesloten.
Beide voertuigen werden door bergingsbedrijf Kuzee getakeld.
© Foto: Ingezonden
Door: Reinoud Hiemstra

VLISSINGEN - Op de Kruising van de Nieuwe Vlissingseweg en de afrit van de Sloeweg in Vlissingen zijn maandagavond twee automobilisten met elkaar in botsing gekomen. Het letsel viel mee, er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. 


De automobilisten kwamen rond 18.00 uur door onbekende oorzaak met elkaar in botsing. De toegesnelde ambulancedienst heeft beide bestuurders nagekeken op letsel. Dit bleek mee te vallen en er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

De provincie Zeeland kwam ter plaatse om de kruising af te sluiten. De politie heeft het verkeer omgeleid. Beide voertuigen raakten dusdanig beschadigd dat deze afgevoerd moesten worden. Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plaatse om de voertuigen te takelen. Omstreeks 18.45 uur was de kruising weer helemaal vrij.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren