Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Inbreker bedrijfspand blijkt werknemer

Toegevoegd: 21-02-2023, 09.56 uur
Inbreker bedrijfspand blijkt werknemer
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

GOES - Agenten die afgingen op een melding van poging tot inbraak bij een bedrijfspand troffen een persoon aan met sleutel maar zonder toegangscode. Hij bleek een werknemer te zijn.


De wijkagenten uit Reimerswaal kregen zondag op maandagnacht een melding van een mogelijke inbraak in een bedrijfspand. Ter plaatse aangekomen werd een man aangetroffen in het pand. Hij was wel in het bezit van een sleutel van het pand, maar leek de toegangscode niet te kennen. Ook wilde hij niet zeggen wie hij was. Hierop werd de man aangehouden en is vervolgens overgebracht naar het politiebureau in Goes. Na een kort onderzoek bleek het te gaan om een werknemer van het bedrijf waar hij was aangetroffen. De werknemer had volgens zijn werkgever op dat moment niets te zoeken in het pand. 

"In overleg met de hulpofficier van justitie is de man bekeurd voor het niet tonen van zijn identiteitsbewijs en weer vrijgelaten", laten de wijkagenten weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Newskids (21-2-2023 om 12:17)
Inderdaad @barrybatsbak wie is hier nu een inbreker gij of ik denk dat deze beste man zijn bon ook niet kan betalen ivm ontslag op staande!;)
OMG (21-2-2023 om 11:34)
Denk als ik lees 'volgens zijn werkgever op dat moment niets te zoeken in het pand'' OMG dit zal welnog meer gevolgen hebben dan alleen die bon voor het niet kunnen tonen van een idbewijs denk dat deze man een flinke waarschuwing gaat krijgen of ontslag
Arthur (21-2-2023 om 11:23)
Die kan waarschijnlijk binnenkort naar ander werk gaan zoeken.
barry batsbak (21-2-2023 om 10:16)
Goed verhaal, lekker kort
Cookie-instellingen beheren