Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie betrapt inbreker op heterdaad

Toegevoegd: 22-02-2023, 10.18 uur
Politie betrapt inbreker op heterdaad
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

KOUDEKERKE - Bij het volkstuinencomplex aan de Vlissingsestraat in Koudekerke werd in de nacht van dinsdag op woensdag een inbreker op heterdaad betrapt en vervolgens aangehouden. De inbreker zat verstopt in de bosjes. 


De politie kreeg een melding van een waakzame burger dat er mogelijk ingebroken werd bij het volkstuinencomplex. De politie ging ter plaatse en werd daar door de melder gewenkt. Aangezien er geritsel te horen was vanuit de bosjes werd  besloten daar te zoeken. Vervolgens werd hier één persoon aangetroffen.

"Nadat de feiten en omstandigheden op een rijtje waren gezet, werd de persoon aangehouden en overgebracht naar Torentijd", zo hebben de wijkagenten uit Vlissingen laten weten. De recherche gaat onderzoek doen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
vanpuffelen (22-2-2023 om 10:31)
Dat is allemaal de schuld van Albert Heijn.
Cookie-instellingen beheren