Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 49 km

Meerdere vernielingen op treinstation Middelburg

Toegevoegd: 22-02-2023, 11.21 uur
Meerdere vernielingen op treinstation Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Op het NS-station in Middelburg zijn woensdagmorgen meerdere vernielingen gepleegd. Er wordt aangifte gedaan door NS.


De politie kreeg in de loop van de morgen een melding dat er een dronken man rondom het station liep die aan het schreeuwen was. De man werd enige tijd later aangetroffen door de dienders. Zij hebben de identiteit van de man vastgesteld.

Op dat moment werden bij het station ook meerdere vernielde spullen aangetroffen. Zo waren borden van de NS vernield en was een fiets kapot gemaakt. De NS heeft mogelijk bewakingsbeelden en zal aangifte doen. Of de dronken man verantwoordelijk gehouden kan worden voor de vernielingen, was volgens de politie nog niet bekend.

De rechtmatige eigenaar van de vernielde fiets kan via de website van de politie aangifte van vernieling doen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (22-2-2023 om 15:28)
Dat was nog een late carnavalist die de trein heeft gemist!
Cookie-instellingen beheren