Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

76-Jarige vrouw al uren vermist in omgeving Schoondijke

Toegevoegd: 22-02-2023, 15.46 uur
76-Jarige vrouw al uren vermist in omgeving Schoondijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

SCHOONDIJKE  – Een 76-jarige vrouw uit Schoondijke is al enkele uren vermist. De politie deelde woensdagmiddag een oproep om naar de vrouw uit te kijken.


De vrouw wordt sinds vanmorgen vermist vanuit de omgeving van de Burgemeester Roseveltstraat in Schoondijke. De vrouw is 76 jaar oud en volgens de politie mogelijk verward. De vrouw is slecht ter been.

Op het moment van de vermissing droeg de vrouw een groene jas met daaronder een witte trui en een zwarte broek. Tips over de mogelijke verblijfplaats van de vrouw kunnen gemeld worden bij 112.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wow (22-2-2023 om 17:14)
Iets meer details zouden ze haar sneller vinden, foto ofzo iets dergelijks via burgernet desnoods sterkte voor de familie gewenst met zoeken in Schoondijke e.o
Cookie-instellingen beheren