Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Politieonderzoek naar brandende scooter in Middelburg

Toegevoegd: 23-02-2023, 10.25 uur
Politieonderzoek naar brandende scooter in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De politie is een onderzoek gestart nadat er donderdagnacht een scooter uitbrandde in het centrum van Middelburg.


De brand werd in de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 02.00 uur opgemerkt aan de Bachtensteene in Middelburg. Direct werd er alarm geslagen en werden de politie en de brandweer ter plaatse gestuurd.

De brandweer had de brand snel onder controle. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (23-2-2023 om 15:16)
Het gaat misschien wel om de vraag of iemand het heeft aangestoken en wie dat is en dat geld betalen we toch al.
Norbert (23-2-2023 om 14:36)
Totdat het jouw scooter is Henky. Scooters fikken niet zomaar. Misschien is het een eletktrische met een productiefout dat wil je graag weten voor mogelijke terugroep. Bent gewoon verplicht om van zoiets aangifte te doen als je bijv. verzekerd bent en dan komt de politie kijken natuurlijk. Misschien is dit in een patroon al langer gaande en voelt men zich onveilig. Doen ze hun werk voor de normale burger is het weer niet goed.
Henky (23-2-2023 om 11:25)
ik denk er zijn wel belangrijkere zaken dan je eigen te verdiepen in een verbrande scooter toch? want ons burgers veel geld kost .
Cookie-instellingen beheren