Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Meerdere metingen uitgevoerd na gaslekkage door werkzaamheden in Goes

Toegevoegd: 23-02-2023, 15.36 uur
De brandweer deed meerdere metingen.
De brandweer deed meerdere metingen.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

GOES – De brandweerlieden van Goes hebben donderdagmiddag in meerdere huizen aan de Beethovenlaan in Goes metingen uitgevoerd nadat er gas was geroken.


De brandweerlieden van post Oranjeweg in Goes werden omstreeks 13.25 uur opgeroepen voor een gaslekkage in de eerder genoemde straat. Toen zij ter plaatse kwamen, bleek dat er bij werkzaamheden aan de openbare weg een lekkage was ontstaan.

Omdat er in een woning gas geroken zou zijn, werden in diverse woningen metingen uitgevoerd. DNWG is ter plaatse om de lekkage te verhelpen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Harry (23-2-2023 om 22:03)
Dit kwam toch niet zoveel voor toen Delta de kabels aanlegde ?
Wallie (23-2-2023 om 15:56)
Gebeurd nogal eens de laatste tijd, gaslekkage door aanleg glasvezelkabel. Als je maar vaak genoeg de straat laat openhalen voor nieuwe kabels van iedere keer weer een andere partij, gaat het natuurlijk vanzelf een keer mis.
Cookie-instellingen beheren