Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Schade bij botsing tussen brommobiel en bestelbus in 's-Gravenpolder

Toegevoegd: 24-02-2023, 12.45 uur
Door: Eugène Harthoorn

’S-GRAVENPOLDER – Bij een botsing in ‘s-Gravenpolder vrijdagmorgen tussen een brommobiel en een bestelbus zijn twee voertuigen beschadigd geraakt. Er raakte niemand gewond.


Het ongeval gebeurde omstreeks 11.55 uur op de Schoorkenszandweg (N666) bij ’s-Gravenpolder. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Ter plekke bleek dat de twee voertuigen door onbekende oorzaak tegen elkaar waren aangereden. Hierbij raakten beide voertuigen beschadigd.

De bestuurder van de brommobiel is door de verpleegkundige van de ambulancedienst onderzocht. De persoon hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De brommobiel is door bergingsbedrijf De Moor afgesleept.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim Fakkeldij (26-2-2023 om 15:11)
Toen ik bijna 60 jaar gelden mijn rijbewijs hing halen is mij geleerd, dat je ALTIJD op moet letten. Hoeft dat van daag de dg niet meer, maar heeft een bestelbus ten alle tijden voorrang op een brommobiel?
Sara (24-2-2023 om 14:03)
Zo'n ongeval zat er aan te komen. Levensgevaarlijk die brommobielen op de provinciale weg. Ze rijden veel te langzaam tov het overige verkeer. Gelukkig nu goed afgelopen, maar de volgende keer???
Cookie-instellingen beheren