Weerbericht:
Overwegend zonnig en droog, morgen enkele graden koeler
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee auto's met elkaar in botsing op kruising in Wemeldinge

Toegevoegd: 24-02-2023, 13.44 uur
Door: Reinoud Hiemstra

WEMELDINGE - Op de Wemeldingsezandweg in Wemeldinge heeft vrijdagmiddag een botsing tussen twee auto's plaatsgevonden. Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.


Het ongeval gebeurde omstreeks 12.00 uur op de kruising van de Wemedingse Zandweg en de Zuidelijke Achterweg. Door onbekende oorzaak raakte de bestuurder van een voertuig, dat uit de Zuidelijke achterweg kwam, de macht over het stuur kwijt en vloog vervolgens met hoge snelheid over de kruising. De automobilist kwam op de verkeerde weghelft terecht en raakte hierna het andere voertuig.

De inzittenden van beide voertuigen zijn door de toegesnelde medewerkers van de ambulancedienst nagekeken op letsel. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De politie heeft geholpen bij het invullen van de schadeformulieren. Beide voertuigen werden geborgen door bergingsbedrijf De Moor. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewonder (25-2-2023 om 18:36)
Hoe kan dit nu ? zo rijden toch altijd netjes 30 klm ? Net goed leren ze het maar zo Zelfde geld.... loopt je kind daar !
Cookie-instellingen beheren