Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

A58 afgesloten na ongeval met meerdere voertuigen bij Waarde

Toegevoegd: 24-02-2023, 17.45 uur
Foto 17 van 18

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (24-2-2023 om 19:52)
Op de foto's van het incident zie je enkele personen lopen die zich nogal onzichtbaar probeerden te maken met capuchons over hun petjes. Nu ook bekend dat meerdere personen zijn aangehouden ter plaatse. Vermoedelijk wilden enkele betrokkenen niet als eerlijke betrouwbare burgers hun schadeformulieren invullen. Niet verzekerd, geen rijbewijs, drugs aan boord? U zegt het maar.
Meg (24-2-2023 om 19:15)
@Freek file - RIjkswaterstaat probeert altijd om een snelweg zo snel mogelijk helemaal (of deels) vrij te krijgen en anders het verkeer dat vast staat spookrijdend (als dat mogelijk is) van de weg te krijgen. De A58 is eenmaal een "smalle" snelweg en het zal niet anders kunnen helaas.
Freek file (24-2-2023 om 18:38)
Vervelend dat het gebeurd en ik begrijp dat alle hulpverlening en berging prio heeft. Maar na 1:45 stil staan mogen we toch best verwachten dat er op z'n minst een rijbaan opengaat?
Loes (24-2-2023 om 18:36)
Mischien eens snappen dat hard rijden en op de bumper niet zo slim is....haastige spoed is zelden goed. Even niet opletten en je hebt te weinig tijd om te handelen. Nu hebben ze later weekend met schade.
Joris (24-2-2023 om 18:10)
Verrast worden door een file die er al uren staat en er achterin crashen. Misschien een goede tip om je ogen op de weg te houden als je aan het verkeer deelneemt.
Cookie-instellingen beheren