Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanrijding tussen twee voertuigen Deltaweg (A256) bij Goes

Toegevoegd: 25-02-2023, 11.26 uur
Op de uitvoegstrook ging het mis.
Op de uitvoegstrook ging het mis.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Reinoud Hiemstra

GOES - Op de Deltaweg (A256) bij Goes zijn zaterdagochtend twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Er raakte niemand gewond. 


Omstreeks 10.20 uur werd er melding gemaakt van het ongeval. Op de uitvoegstrook naar Goes - De Poel ter hoogte van de Zeelandhallen ging het mis. Direct werden de hulpdiensten ter plaatse gestuurd maar er raakte niemand gewond. Rijkswaterstaat kwam ter plaatse en heeft samen met de politie een gedeelte van de uitvoegstrook afgezet.

De politie heeft verklaringen afgenomen van de betrokkenen. Beide voertuigen raakte beschadigd. Wat de aanleiding van het ongeval was, is niet bekend. Bergingsbedrijf De Moor heeft de twee auto's getakeld. 


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chan (26-2-2023 om 08:32)
Zo Joris jij bent wel eens even een stoere boy zeg dat je dat busje geen ruimte gaf, volgens mij is dat echt zo'n verhaal wat je ook iedere keer weer op verjaardagen verteld en dan voel je je vast een grote jongen. Wat een super spannend leven heb jij zeg. Fijn dat je dat toch even wou delen op HVzeeland, heel goed van je hoor.
Berta (25-2-2023 om 11:54)
Verrassend. Niet de eerste maar vast ook niet de laatste aanrijding daar. Anticiperen is lastig voor sommigen. Allertheid, kijken, spiegeltjes zitten niet voor niets op de auto, elkaar wat ruimte geven is soms ook lastig. Het blijft opletten daar, vooral als het wat drukker is. Maar feit blijft, een ongeluk zit in een klein hoekje.
Joris (25-2-2023 om 11:44)
Mijn dagelijkse ervaring bij de afritten naar en vanaf de A256 is het volgende: Als je reeds op de afrit rijdt scheuren er altijd een paar haastige automobilisten links voorbij, vaak zelfs op de meest linker rijstrook, om zover mogelijk aan het eind van de strook uit te voegen. Vaak staan ze bovenop de rem om in een klein gaatje te duiken zodat toch weer een paar voertuigen achter ze gelaten kan worden. Eerlijk gezegd geef ik ze die ruimte niet en ben ik dat ook niet verplicht. Het toeterende busje wat het toch probeerde moest bakzeil halen en achter mij aansluiten. Asociaal gevaarlijk rijgedrag mag niet beloond worden.
Cookie-instellingen beheren