Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Elektriciteitskast brandt uit Yerseke

Toegevoegd: 25-02-2023, 11.36 uur
De kast brandde helemaal uit. De kast brandde helemaal uit. De kast brandde helemaal uit.
De kast brandde helemaal uit.
© Foto: Brandweer Yerseke
Door: Reinoud Hiemstra

YERSEKE - Aan de Zanddijk in Yerseke heeft zaterdagochtend korte tijd een brand gewoed. Een elektriciteitskast brandde volledig uit. 


De brandweer werd omstreeks 09.35 opgeroepen voor een brand aan de Zanddijk. Ter plaatse aangekomen was er flinke rookontwikkeling te zien. Er stond een elektriciteitskast in brand.

De brandweer heeft de brand geblust maar kon niet voorkomen dat deze uitbrandde. De brandweer kon snel weer terug naar de kazerne.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koos P. (26-2-2023 om 21:47)
@Joris Ja, ze zetten zulke kastjes voor de lol neer, om feestverlichting voor de feestdagen in op te bergen. En nee, niemand kan licht werpen op de materie....het licht is uit door de brand.
Harry (25-2-2023 om 19:00)
In dit kastje stond een nood aggregaat hahaha
Joris (25-2-2023 om 11:48)
Is er nu een wijk stroomloos of is dit kastje een gevalletje 'nutteloze opvulling openbare ruimte'? Mag toch veronderstellen dat de verbrandde kabels in het kastje ergens naar toe liepen. Iemand die licht kan werpen op deze materie?
Cookie-instellingen beheren