Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Auto belandt op zijn kop in sloot Ovezande

Toegevoegd: 25-02-2023, 23.41 uur
Door: Reinoud Hiemstra

OVEZANDE - Aan de Rietveldweg in Ovezande is zaterdagavond een auto op zijn kop in de sloot belandt. Beide inzittenden kwamen met de schrik vrij. 


De automobilist reed omstreeks 22.20 over de Rietveldweg. De bestuurder zag hierbij een bocht over het hoofd en kwam met zijn wielen in de berm terecht. Vervolgens verloor hij de macht over het stuur en kwam aan de andere kant van de weg in de sloot op zijn kop tot stilstand. In de eerste instantie werd er uitgegaan van beknelling en daarom werd de brandweer ingeschakeld. Beide inzittenden konden via de achterklep het voertuig verlaten. Er raakte niemand gewond. 

Het voertuig wordt op een later moment geborgen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (26-2-2023 om 11:43)
Dat krijg je ervan hé te hard rijden op een donkere, niet erg bekende weg waarschijnlijk. Zonde van de auto. Gelukkig er goed vanaf gekomen.
Cookie-instellingen beheren