Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Meerdere voertuigen uitgebrand op parkeerplaats Renesse

Toegevoegd: 26-02-2023, 11.45 uur
Meerdere voertuigen brandde volledig uit.
Meerdere voertuigen brandde volledig uit.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Reinoud Hiemstra

RENESSE - Op een parkeerplaats aan de Laone in Renesse zijn zaterdagavond meerdere voertuigen uitgebrand. Er raakte niemand gewond. 


Rond 22.15 uur werd de brand gemeld bij de meldkamer. Direct hierop werden de hulpdiensten met spoed ter plaatse gestuurd. Daar aangekomen bleek dat vier voertuigen in lichterlaaie stonden. De brandweerlieden zijn direct begonnen met blussen. Ook werden door de brandweer meerdere gasflessen uit een bestelbus gehaald. Ondanks de snelle inzet van de brandweerlieden kon niet worden voorkomen dat alsnog enkele naastgelegen voertuigen beschadigd raakten door de brand.

De voertuigwrakken zijn door een berger op een later moment geborgen. De politie doet nog onderzoek naar de oorzaak van de brand en vraagt getuigen zich te melden. "heeft u iets verdacht gezien tussen 22.00 uur en 22.30 uur? neem dan contact met ons op via 0900-8844", zo luidt de oproep van de politie.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marco (27-2-2023 om 14:34)
Op zich wel opmerkelijk dat er mensen zijn die denken te weten dat het aangestoken is terwijl het onderzoek nog loopt.
Johan (26-2-2023 om 22:40)
Was die auto op de foto van plastic? Er is werkelijk niets herkenbaars meer van over.
Arthur (26-2-2023 om 18:34)
@Emergo alsof vier auto's zomaar uit zichzelf gaan branden.
Emergo (26-2-2023 om 18:21)
@Arthur Staat ergens dat er sprake is van brandstichting ?
Arthur (26-2-2023 om 13:12)
Hopelijk zijn er camera beelden van de pyromaan. Wat een trieste kl**tz*kken.
Keesi (26-2-2023 om 12:14)
We moeten maar op elektrisch gaan, het is echt niet veel beter. Het is beter mensen te stimuleren op of het nodig is met de auto te gaan rijden. Het lease is ook niet echt goed dar meer bedoeld voor mensen die het niet kunnen sparen en betalen on die dikkere auto in bezit te willen hebben. Het elektrische is niet beter net als e bike dat bedoeld is voor ondersteuning maar men bouwt geen spieren op en gaan te snel. Milieu vriendelijk kan echt anders dan steeds die branden. Mischien is dit wel aangestoken.
Cookie-instellingen beheren