Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 29 km

Ongeval motorcrossbaan Rilland, traumahelikopter komt ter plaatse

Toegevoegd: 26-02-2023, 15.44 uur
De traumahelikopter landde op de crossbaan.
De traumahelikopter landde op de crossbaan.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Reinoud Hiemstra

RILLAND - Op de motorcrossbaan aan de Bathseweg in Rilland is zondagmiddag een motorcrosser ten val gekomen. De motorcrosser moest mee naar het ziekenhuis.


Omstreeks 14.15 uur werden de hulpdiensten ingeschakeld voor een ongeval op de motorcrossbaan. Ook de traumahelikopter uit Rotterdam werd opgeroepen. Omdat het ongeval op een lastig te bereiken plaats was gebeurd, werd ook de brandweer ingeschakeld om het slachtoffer te vervoeren.

De brandweer heeft uiteindelijk de motorcrosser van de crossbaan gehaald en naar de ambulance gebracht. Hierna kon het slachtoffer met de ambulance mee naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (27-2-2023 om 15:55)
#B.G "Bijna ieder weekend", "zoveel", ga eens met de organisatie daar praten misschien krijgt u dan een reeƫler beeld.
bram goeree (27-2-2023 om 13:01)
wat een reacties hier .de meeste gunnen iedereen zijn of haar sport ,maar het is toch niet normaal dat we bijna ieder weekend lezen dat bij deze baan zoveel ernstige ongelukken gebeuren dan is er wat mis met die baan ,organisatie of zeer onervaren crossers ..dat vind ik een normale conclusie hoor .dus moet daar snel wat veranderen of anders de boel sluiten .of moet dit eerst mensenlevens gaan kosten voordat er wat veranderd .
Rene (27-2-2023 om 08:22)
Het is spijtig te weten dat mijn belastingcenten ook ten goede kunnen komen aan mensen als Geldof en alle andere azijnzeikers die een ander zijn of haar hobby niet gunnen.
Anon (27-2-2023 om 07:35)
@Emergo niet teveel aandacht aan J Geldof schenken, het is een notoire zeurpiet als het om de motorcross baan gaat.
Henricus Lenaerts (26-2-2023 om 22:15)
Hoeveelste maal vernemen wij niet een ongeluk op de motorcrossbanen de laatste tijd hier in Zeeland?? Telkens met ambulance en helicopter !! Dit kost onze zorgverzekeringen handen vol met geld ( dus alle premiebetalers )( . Wordt het niet eens tijd hier een hoog individueel eigen risico, zoniet volledig eigen risico in rekening te brengen bij de ( niet ) verzekerde motorcrosser. Het loopt de spuigaten uit helaas !!! Mooie sport ( wie daar van houd) doch onevenredig ongeluks-verzekerings-risico.
Koos P. (26-2-2023 om 21:43)
@Emergo Bij het wielrennen, voetballen of autorijden hoeft niet elke keer een helikopter of ambulance te komen. Bij motorcross is het wel elke keer (elk weekend in Ritthem of Rilland) prijs. Hoe komt dit toch? Rijden er mensen die hun motor (nog) niet goed onder controle hebben? Zijn de banen niet veilig genoeg? Wees eens gewoon open en eerlijk over zaken ipv altijd naar anderen te wijzen (wielrenners, voetballers en verkeer). Al eens gedacht aan de crossers die in een rolstoel zijn beland? Zeggen die ook "Ja, dat hoort bij de sport"? Stoere jochies hoor!
Cookie-instellingen beheren