Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wandelaars verdwaald, opgepikt door SAR-helikopter

Toegevoegd: 26-02-2023, 20.06 uur
De wandelaars werden in goede gezondheid aangetroffen.
De wandelaars werden in goede gezondheid aangetroffen.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Reinoud Hiemstra

GRAAUW - In een wandelgebied bij Graauw waren zondagavond twee wandelaars vermist. Een SAR-helikopter (Search And Rescue) van de Nederlandse Kustwacht heeft de wandelaars gered.


Rond 18.00 uur werd er melding gemaakt van twee vermiste personen. Hierop werd de hulp van de kustwacht en de KNRM opgeroepen. Deze zijn gaan zoeken en hebben de personen op weten te sporen. Mede door de inzet van de SAR-helikopter van de Nederlandse Kustwacht zijn de personen in goede gezondheid aangetroffen en door de helikopter teruggebracht naar de jachthaven van Graauw. "De twee personen waren verdwaald", aldus een woordvoerder van de Nederlandse Kustwacht.

De SAR-helikopter landde op de parkeerplaats net buiten de jachthaven van Grauw. De politie kwam ter plaatse en heeft de landingslocatie van de SAR-helikopter veilig gesteld. De helikopter kon omstreeks 18.50 uur terug naar zijn thuisbasis.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sara (26-2-2023 om 20:12)
Wat een stelletje sukkels. Die weten zeker niet wat opkomend water doet.... Tis te hopen dat deze twee onnadenkende personen niet de rekening gepresenteerd krijgen. Hoewel.... ik gun ze dat wel... De hulpverlening is al duur genoeg. Hebben ze weer wat interessants te vertellen op ern verjaardag. Samen on you!!
Cookie-instellingen beheren