Weerbericht:
Overwegend zonnig en droog, morgen enkele graden koeler
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Westerscheldetunnel enige tijd afgesloten vanwege spookrijder

Toegevoegd: 26-02-2023, 22.13 uur
De afsluiting zorgde voor enige verkeershinder.
De afsluiting zorgde voor enige verkeershinder.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Reinoud Hiemstra

BORSSELE - De Westerscheldetunnel werd op zondagavond enige tijd afgesloten. Dit in verband met een spookrijder in één van de tunnelbuizen.


Omstreeks 19.15 werd er melding gemaakt van een spookrijder in de Westerscheldetunnel. Beide tunnelbuizen werden voor al het verkeer afgesloten. De spookrijder is enige tijd later aangehouden en haar rijbewijs werd in beslag genomen, heeft de politie laten weten. 

Rond 19.30 was de tunnel weer voor al het verkeer toegankelijk. Hoe de spookrijder in de tunnel is beland, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (27-2-2023 om 10:41)
De enige reden voor spookrijden die ik kan bedenken is dat je bij de rotondes bovenaan de afslag met de Dowweg aan de Terneuzense kant, via een afrit de weg op rijdt. Maar dan kom je toch echt wel een paar grote borden met GA TERUG tegen. Het rijbewijs van zo´n piloot innemen is inderdaad de enige juiste keuze.
WTF (27-2-2023 om 06:43)
Waarschijnlijk afkomstig uit UK ofzo, of teveel in glaasje gekeken... Tol betalen zal ook wel niet gelukt zijn als je van de verkeerde kant op komt of nie wel makkelijk opwachten vd politie kat in bakkie?!!;)
Cookie-instellingen beheren