Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Schade bij aanrijding Langedam (N288) Zoutelande

Toegevoegd: 27-02-2023, 09.24 uur
Door: Eugène Harthoorn

ZOUTELANDE - Op de Langedam (N288) in Zoutelande zijn twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. 


Op de kruising van de Langedam met de Sloestraat ging het omstreeks 08.00 uur mis. Een automobilist had een andere auto over het hoofd gezien en raakte deze linksachter. Medewerkers van de ambulancedienst en de politie kwamen direct ter plaatse. De medewerkers van de ambulancedienst hebben de inzittenden van een van de voertuigen nagekeken op letsel. Dit bleek mee te vallen en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. 

De politie heeft verklaringen opgenomen en geholpen bij het invullen van de schadeformulieren. Bergingsbedrijf Kuzee is ter plaatse gekomen om de voertuigen te bergen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren