Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Auto brandt uit in Nachtegaallaan in Goes

Toegevoegd: 27-02-2023, 11.50 uur
Door: Eugène Harthoorn

GOES – Op zondagavond is er aan de Nachtegaallaan in Goes een personenauto in vlammen opgegaan. De brandweer kon niet voorkomen dat de auto uitbrandde.


De brandweerlieden van Goes werden omstreeks 23.50 uur opgeroepen voor een voertuigbrand. Ter plaatse bleek dat de auto al in lichterlaaie stond. De brandweerlieden hebben de vlammen gedoofd en de brand geblust. De auto die naast het brandend voertuig stond, smolt gedeeltelijk door de hitte die van de vlammen afkomstig was.

De hybride personenauto is door bergingsbedrijf De Moor getakeld. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand. De politie is op zoek naar getuigen van de brand. Zij kunnen zich melden via 0900-8844.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (1-3-2023 om 03:57)
Nou Arthur kennelijk weet jij hier dus meer van.... Een auto vat inderdaad niet "zomaar" vlam nee, het kan ook een lekkage zijn onder de motorkap icm een warme motor/uitlaat of iets in het electrische gedeelte.
AntiGSM (1-3-2023 om 00:50)
Elektrisch spul vliegt ook zonder warmte spontaan in brand....
Anoniem (1-3-2023 om 00:26)
@arthur inderdaad! Dit dus kn je me verzekering bellen en dat aan hun uitleggen want die begrijpen dat blijkbaar niet. Helaas zijn er achterlijke figuren hier die het ontnemen van een auto grappig vinden en hier kinderen en mij veel zeer hebben gedaan bah walgelijk
Arthur (28-2-2023 om 21:09)
Afgelopen zaterdag was de pyromaan actief aan de overkant en nu blijkbaar in Goes, gelukkig zijn er van die goedgelovige die denken dat auto's in de kou uit zichzelf gaan branden.
Cookie-instellingen beheren