Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie waarschuwt voor nep-bekeuringen in Zeeuws-Vlaanderen en België

Toegevoegd: 27-02-2023, 12.33 uur
Politie waarschuwt voor nep-bekeuringen in Zeeuws-Vlaanderen en België
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De politie van Zeeuws-Vlaanderen waarschuwt voor nepboetes die binnen kunnen komen. Bij twijfel van echtheid wordt er geadviseerd naar de politie te gaan.


Maandagmorgen deelde een inwoner uit België een vraag met de dienders van Zeeuws-Vlaanderen of de bekeuring die hij had ontvangen oplichting betrof. De agenten hebben hierop contact gelegd met de Belgische politie. Deze kon bevestigen dat de brief nep was.

Nederland int boetes in België en België int boetes in Nederland. Dit gaat in samenwerking met de bevoegde autoriteiten van het betreffende land. Ontvangt u een dergelijke brief en twijfelt u aan de echtheid? Neem in Nederland contact op met het CJIB en in België met uw lokale politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wesley (28-2-2023 om 11:55)
@Jtg En hoe doe je dat met boetes uit het buitenland? Staan deze daar ook in, want het gaat hier namelijk over een Belgische boete...
Jtg (27-2-2023 om 21:32)
Digitale overzicht bij "mijn cjib" Google maar eens @Emergo daar kan je met digiD je actuele Persoonlijke overzicht online inzien als dat niet mogelijk om welke reden dan ook op papier tel opvragen bij cjib in Leeuwarden.
klaar (27-2-2023 om 18:56)
ze blijven , bijzonder daar in Vlaanderen
Emergo (27-2-2023 om 15:51)
Jtg Over welk overzicht heb je het, bovendien; niet iedereen werkt digitaal
IND (27-2-2023 om 14:35)
@Popeye alle neppe boetes van neppe-agente!;)
Jtg (27-2-2023 om 13:59)
Alle boetes die binnen binnen komen gelijk in de blauwe bak de echte staan nm altijd digitaal in je overzicht als je inlogt met digiD;)
Cookie-instellingen beheren