Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 49 km

Persoon gewond bij incident in woning Schoondijke

Toegevoegd: 27-02-2023, 14.13 uur
Het traumateam landde in de buurt van de woning,
Het traumateam landde in de buurt van de woning,
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

SCHOONDIJKE - Een persoon is maandagmiddag gewond geraakt bij een medisch incident in Schoondijke. De traumahelikopter landde in de buurt van de woning.


Omstreeks 12.45 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een medische noodsituatie in een woning aan de Prinses Beatrixstraat in Schoondijke. De politie, koninklijke marechaussee en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse.

Omdat er meer medische zorg nodig was, werd ook de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen. Die landde ongeveer een half uur na de eerste melding op een weiland in de buurt van de woning. Na medische controles is het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In de woning zou mogelijk iemand ten val zijn gekomen, aldus de woordvoerder van de politie.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (28-2-2023 om 10:31)
@Marrettje U hebt gelijk: uw reactie is te zot voor woorden.
Marretje (27-2-2023 om 19:57)
Toeters en bellen ,eerst wordt gezegd medisch incident, blijkt nadien een val in huis te zijn. Kunnen ze hier in Zeeuws Vlaanderen iets gaan doen aan goede zorg geven wat betreft en zeker richting zorgsaam,?? diep en diep triest. Helikopter vliegt uit ook gratis uit vanuit Rotterdam. Marechaussee erbij ( kunnen zich toch wel elders beter inzetten) hoop dat patiënt het goed maakt . Maar de zorg .......mag lezer. Zelf invulling geven Mijn mening te zot voor woorden,
Cookie-instellingen beheren