Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 25 km

Bromfietser laat aangereden kind gewond achter, politie zoekt getuigen

Toegevoegd: 27-02-2023, 14.21 uur
Bromfietser laat aangereden kind gewond achter, politie zoekt getuigen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE – De politie is op zoek naar getuigen van een ongeval op het Jufferswegje richting Kruiningen. Een bromfietser reed daar een minderjarig kind aan en liet het kind zonder gegevens achter te laten, achter.


De moeder van de 12-jarige jongen uit Kruiningen heeft vanmorgen namens haar zoontje aangifte gedaan bij de politie van verlaten plaats ongeval en mishandeling. Het incident gebeurde op woensdag 15 februari omstreeks 12.15 uur op het Jufferswegje. De jongen fietste daar met een vriendje. Hij hoorde ter hoogte van de Fruitschuur getoeter achter hem. Hij stuurde daarom naar rechts, maar voelde toen opeens een duw tegen zijn schouder. Hij kwam hierdoor ten val en belandde met zijn gezicht op de straat. In een flits zag hij dat een bromfietser met een zwarte helm hem passeerde.

Het slachtoffer hield meerdere schaafwonden aan het gezicht en een hersenschudding aan het ongeval over. Zijn vriendje schakelde hulp in. De bromfietser reed echter zonder zijn gegevens achter te laten, door. De politie is op zoek naar getuigen van dit incident. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fiets (3-3-2023 om 11:54)
Je hoort nu maar 1 kant van het verhaal Ben in mijn jonge jaren ook eens aan de kant geduwd (omdat ik niet vlug opzij ging) met kapotte broek als gevolg. Thuis kreeg je nog een draai om je oren ook.
Ineke (1-3-2023 om 13:48)
Sonja. Dit doe je ook niet bij een volwassene.
nn (28-2-2023 om 14:17)
IK hoop dat de bestuurder word opgespoord .Beterschap voor het jongetje
Sonja (28-2-2023 om 13:02)
Hoop dat ze dat hufter vinden, alle kosten van de jongen betalen en brommer inleveren voor een jaar ! Dit doe je niet bij een kind !
Jac (27-2-2023 om 22:30)
De normen en waarden lijken stuk te zijn bij sommige mensen.
een Moeder (27-2-2023 om 18:45)
Wat ben je dan een lafaart om zoo door te ryden . als je flink ben ga dan naar politie .
Cookie-instellingen beheren