Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter ingezet voor reanimatie op atletiekbaan Vlissingen

Toegevoegd: 27-02-2023, 21.39 uur
Foto 3 van 5

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (4-3-2023 om 08:50)
Wat een idiote antwoorden hier. Je kan ook dood neervallen als je héle dagen op je krent zit en je vol eet. Dan zou daar ook geen hulp voor hoeven komen. Er zijn ook mensen die voor hun ziekten moeten sporten. En laat ieder z,n hobby nog doen! Het meeste geld gaat naar de staats kas. Ze plukken ons aan alle kanten. Als er geen sport is wat gaan die mensen dan doen?????
Belastingbetaler (3-3-2023 om 09:21)
Als je op wintersport gaat moet je extra verzekeren Waarom niet bij je zorgpolis +50€ pm voor onnodig risico. Ga wandelen, even gezond en weinig risico.
Blauw (1-3-2023 om 10:52)
Tegenstrijdig, Rene. Ik verwacht ook niet dat mijn schade gratis wordt vergoed als ik telkens willens en wetens fratsen uithaal. Het is geen vetpot hier, geen hotel. Een beroepsacrobaat betaalt juist zijn deel, en schadevrij autorijden loont. De heli op wintersport mag je van de zorg gewoon zelf betalen. Je kunt toch niet alles dragen? Waar is het verstand? De dure directeurs vallen in het niet bij de echte kosten, mensen die chronisch naar de fysio gaan, extreem dure medicijnen, men verwacht de hoogste welvaart zonder in te leveren. Miljarden en miljarden. Leefstijl aanpassen is nu eenmaal nodig. Daar kun je boos om worden en gaan uithalen maar uiteindelijk gaan we het allemaal voelen. En juist de zwakken worden geraakt. Solidair, ja?
Rene (1-3-2023 om 08:26)
@ Blauw; U bent mijn belastingcenten niet waard als u er zo over denkt, maar evenzogoed hoop ik dat u ook de nodige zorg krijgt wanneer nodig door eigen domme nalatigheid of gestunt. Al die reacties over de inzet van hulpverlenende instanties... Leven kost nu eenmaal geld.
@ Blauw (28-2-2023 om 23:14)
Oh? De zorgkosten gaan vooral door t dak omdat de directeuren betaald moeten worden...wat is uw punt precies?
Blauw (28-2-2023 om 20:46)
p iets met oorzaak en gevolg toch? De mens heeft nou eenmaal twee benen gekregen. Zorgkosten gaan door het dak, er wordt enorm bezuinigd en steeds meer, liever een zieke meer kans dan overbodig gestunt. Een beetje meer respect a.u.b.
Cookie-instellingen beheren