Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterbestuurder gewond bij eenzijdig ongeval Oost-Souburg

Toegevoegd: 28-02-2023, 18.07 uur
Het slachtoffer raakte gewond na een valpartij.
Het slachtoffer raakte gewond na een valpartij.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

OOST-SOUBURG – Een scooterbestuurder is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Burgemeester Stemerdinglaan in Oost-Souburg. De man is naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 17.40 uur bij een voetgangersoversteekplaats ter hoogte van de Irenestraat. De politie, ambulance en handhaving kwamen ter plaatse. Ter plekke bleek dat een scooterbestuurder bij een remactie ten val was gekomen en gewond was geraakt.

Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel onderzocht en ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. De politie heeft de scooter weggebracht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Zeeuwse Showride (28-2-2023 om 21:46)
Ik maak uit je reactie op dat jij ook zo'n mooie lage auto hebt. Dat je alles kapot rijdt is het risico waarvoor je hebt gekozen. Drempels zouden alles moeten slopen onder een lage mooie auto, waaronder de lawaaierige demper. Ik rem niet voor drempels, ik laat tijdig mijn rem los.
Zeeuwse Showride (28-2-2023 om 18:44)
@Loesoe, niks niet drempels op de Stemerdinglaan er zijn hier op t dorp ook mensen in lage (mooie) auto's. Drempels maken alleen maar meer kapot dan je lief is. Daarbij; krijg je met drempels alleen maar meer gerem
Loesoe (28-2-2023 om 18:15)
Er word zo hard gereden in de Stemerdinglaan en kort achter elkaar op de bumper. Een rem actie met weinig tijd. Zelfs parkeren krijg je de ruimte niet. Het is een gevaarlijke racebaan gewonden. Flinke drempels en geen versmallingen want dat wekt agressie op want om en om voorrang verlenen kan men ook niet.
Cookie-instellingen beheren