Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Scooterbestuurder gewond bij eenzijdig ongeval Oost-Souburg

Toegevoegd: 28-02-2023, 18.07 uur
Het slachtoffer raakte gewond na een valpartij.
Het slachtoffer raakte gewond na een valpartij.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

OOST-SOUBURG – Een scooterbestuurder is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Burgemeester Stemerdinglaan in Oost-Souburg. De man is naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 17.40 uur bij een voetgangersoversteekplaats ter hoogte van de Irenestraat. De politie, ambulance en handhaving kwamen ter plaatse. Ter plekke bleek dat een scooterbestuurder bij een remactie ten val was gekomen en gewond was geraakt.

Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel onderzocht en ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. De politie heeft de scooter weggebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Meester Frank Visser (2-3-2023 om 02:26)
U heeft gelijk, ik aanvaard mijn nederige schrijffout. Gelukkig weten we wat er wél had moeten staan ;)
Meester Frank Visser (1-3-2023 om 21:52)
U zult vast bedoeld hebben dat u uw gas los liet, maar dat schreef u niet. U schreef dat u uw rem tijdig los laat voor een drempel. Hierin heeft Zeeuwse Showrijder gelijk en u niet. U komt er deze keer vanaf met een officieuze berisping. Laat het niet nog eens gebeuren.
@Zeeuwse Showrider (1-3-2023 om 13:18)
Ik schreef; ik laat tijdig mijn gas los voor een drempel, niet mijn rem. Dat leer je vanzelf na 40 jaar rijervaring.
harry (1-3-2023 om 08:34)
de Burgemeester Stemerdinglaan is sinds ze die een jaar of 10-15? helemaal veranderd hebben er niet veiliger op geworden. Met name het kruispunt met het Oranjeplein! Maar de rest is ook drama, ontworpen door iemand zonder visie. Verder word er voornamelijk ook te zacht gereden, 30 a 40 km/u terwijl het een 50km weg is, dan gaan mensen weer bumperkleven natuurlijk. Houdt je gewoon aan de snelheid, 50 is 50 en geen 30 of 70.
Zeeuwse Showride (1-3-2023 om 06:56)
Ik rij normaal over drempels hoor ;) rij ook gewoon netjes Vmax (zeker binnen bebouwde kom) het probleem is dat de drempels vaak te stijl zijn voor de geldende Vmax... Er mag bij mij opzich best een dempertje er onderuit, ze is nog veel te stil voor een V6 ;). Er zei ook iemand zijn / haar rem los te laten voor een drempel?.... hoe rij jij auto dan???
chan (1-3-2023 om 03:51)
Mijn auto is ook verlaagd, zo gekocht van de vorige eigenaar, en ik kan wel gewoon over een drempel rijden. Volgens mij leer je dat ook op je rijlessen; dat je daar niet overheen moet scheuren, maargoed, kennelijk is een selectief geheugen een vrij normaal en veel volkomend iets bij Nederlanders haha.
Cookie-instellingen beheren