Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 13 km

Bestelbusje rijdt van talud Waarde

Toegevoegd: 01-03-2023, 19.30 uur
Door: Reinoud Hiemstra

WAARDE - Op de Puthoekseweg in Waarde is woensdagmiddag een automobilist van een talud gereden. Beide inzittenden moesten mee naar het ziekenhuis.


Omstreeks 17.45 uur werd er melding gemaakt van het ongeval. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, bleek dat het bestelbusje ter hoogte van de kruising van de Puthoekseweg en de Vroondijk van het talud was  gereden. Het voertuig kwam onderaan het talud in een sloot tot stilstand. 

Volgens de politie ter plaatse zijn beide inzittenden van het voertuig gewond geraakt. De slachtoffers moesten mee naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. Bergingsbedrijf Van Egeraat kwam ter plaatse om het voertuig te bergen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (2-3-2023 om 14:27)
Ik had precies dezelfde vraag Kres. Met loeiende sirene onnodig hard door de dorpskern. Gelukkig bleek het mee te vallen en vallen de verwondingen ook mee.
Kees Prins (1-3-2023 om 22:33)
Wat ik me afvraag? Worden die agenten en ambulances niet gecoördineerd? Ze rijden als malle gekken door het dorp. Terwijl je vanaf de n289 komt richting waarde. Dan ga je gelijk rechtsaf naar Ten wesper toe, nog 1km en dan ben je er. Maar wat doen deze Clowns? Als dolle gekken gaan ze 2.5 km omrijden dwars door het het dorp heen, iedereen in rep en roer, voor een bestelbusje wat niet levensbedreigend is. Slechte coördinatie en de voorrangsvoertuigen waren aan het spelen. Hebben ze geen aardrijkskunde gehad? Of stellen ze de Tom Tom in op toeristisch route?
Cookie-instellingen beheren