Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meerdere personen bekeurd bij snelheidscontrole Terneuzen

Toegevoegd: 01-03-2023, 19.54 uur
Meerdere personen bekeurd bij snelheidscontrole Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

TERNEUZEN - Op de Guido Gezellestraat in Terneuzen zijn woensdagmiddag bij een snelheidscontrole meerdere bestuurders bekeurd. In totaal werden 15 boetes uitgeschreven.


De snelheidscontrole werd in de woensdagmiddag gehouden. Bij de controle werden binnen anderhalf uur tijd in totaal 15 personen betrapt op het rijden met een te hoge snelheid.

"De overtredingen varieerden tussen de 10 en 39 kilometer per uur", laten agenten uit Zeeuws Vlaanderen weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Belasting (4-3-2023 om 18:24)
Laat die mensen zonder gordel maar de voorruit ervaren bij een botsing. Beter controle op onveilig weggedrag.
TT (2-3-2023 om 19:49)
Sjaak: Wat denk jij, dat de politie daar tijd en mankracht voor heeft ? Wat denk je hiervan: Als jij nou eens op die rotonde gaat staan met een plitiepak aan. Dat zal al een preventieve uitwerking hebben joh.
TT (2-3-2023 om 19:39)
Nou Henk, ik heb eens op de geschiedenis van 112 gekeken maar op de Guido Gezellelaan zijn de laatste maanden, jaren zelfs, weinig tot geen ongelukken gemeld hoor.
Herman (2-3-2023 om 16:19)
Als je zo veel boetes moet schrijven is het gewoon zo dat de maximum snelheid te laag is. 70 is daar de juiste snelheid, maar dan kan je niet zo veel verdienen met boetes. Keuzes...keuzes.... Verkeershufers die echter 25/30 rijden worden niet aangepakt terwijl die een factor 10 gevaarlijker zijn. Het gaat dus niet om de veiligheid, maar om de inkomsten.
Henk (2-3-2023 om 11:53)
Ook Sjaak. Ook. En boete bedragen VEEL hoger maken. Wat het nu is is blijkbaar veel te laag. Er zijn nog altijd veel te veel ongelukken.
Sjaak (2-3-2023 om 08:52)
En gaan we dan NU eens al die Telefoon in de hand houdende bestuurders eens pakken ? Tientallen per dag zie ik ze voorbijkomen, ziet de Politie dit niet ? Politie moet eens in burger aan een rotonde gaan staan, en goed kijken ! Verderop staande houden !
Cookie-instellingen beheren