Weerbericht:
Zonnig, morgen in het noorden ook bewolking.
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 49 km

Brandweer ingezet voor gaslekkage in woning Breskens

Toegevoegd: 01-03-2023, 20.01 uur
Brandweer ingezet voor gaslekkage in woning Breskens
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

BRESKENS - Aan de Dokter Broodmanstraat in Breskens heefrt dinsdagmiddag een bewoner in een gasleiding geboord. De brandweer heeft de situatie veiliggesteld.


Omstreeks 16.15 uur werden de brandweerlieden opgeroepen voor het gaslek, dat zich bevond in een woning. De bewoner had bij werkzaamheden een gasleiding geraakt waardoor deze was gaan lekken.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft de situatie veilig gesteld. De netbeheerder werd op de hoogte gesteld zodat deze een reparatie kon komen uitvoeren. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JB (3-3-2023 om 12:17)
Wat betekent: de situatie veilig gesteld ??? ik neem aan dat de bewoner de hoofd gaskraan al dicht gedraaid had ?? en de netbeheerder die reparaties uitvoert ?? ik dacht het niet, dan zeggen ze dat je een loodgietersbedrijf moet bellen, heb het zelf ook meegemaakt.
Cookie-instellingen beheren