Weerbericht:
Bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 124 km

Ongeval met vrachtwagen en busje in Terneuzen

Toegevoegd: 02-03-2023, 08.32 uur
Ongeval met vrachtwagen en busje in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – Bij een ongeval op de Buitenhaven in Terneuzen is donderdagmorgen een persoon gewond geraakt. Bij het ongeval was een vrachtwagen betrokken.


De politie werd in de loop van de morgen ter plaatse gestuurd. Aldaar bleek dat er een vrachtwagen en een busje met elkaar in botsing waren gekomen. Omdat er mogelijk iemand gewond was geraakt, werd ook de ambulancedienst ter plaatse geroepen.

Het ongeval zorgde voor flink wat schade en een flinke verkeerschaos. De beide voertuigen zijn afgesleept en het wegdek is gereinigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joop (2-3-2023 om 18:36)
Het was inderdaad een aardige chaos daar vanmorgen. Reed er langs toen het net gebeurd was. Stond al een flinke file bij de sluizen.
Wow (2-3-2023 om 09:46)
Het is wel aardig raak daar de laatste tijd opletten iedereen mensen
Cookie-instellingen beheren