Weerbericht:
Van het noorden uit zonnig en droog
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Fietser gewond bij aanrijding met andere fietser, politie doet onderzoek

Toegevoegd: 02-03-2023, 19.50 uur
Fietser gewond bij aanrijding met andere fietser, politie doet onderzoek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

HULST - Op de rotonde van de Koolstraat en de Clingeweg in Hulst is donderdagmiddag een fietser gewond geraakt bij een botsing met een andere fietser. De betrokken fietser is doorgereden.De politie doet onderzoek.


Rond 13.40 uur reden beide fietsers bij de rotonde. Bij het afslaan werd de ene fietser ingehaald door de andere. Hierbij botsten ze en viel de fietser. "De man raakte gewond en moest naar het ziekenhuis worden overgebracht. De andere fietser is doorgereden", zo laat de politie weten.

De politie doet onderzoek en komt graag in contact met de betrokken fietser en andere getuigen. "Heeft u informatie, neem dan contact op met de politie via 0900-8844", zo luidt de oproep van de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Collet (3-3-2023 om 19:30)
@piet dit gaat wel om een familie lid van mij erg respectloos commentaar heeft niets maar dan ook niks met geld te maken maar met fatsoen!!!!!!!!!
Lauret (3-3-2023 om 10:31)
@piet waar slaat dat op. Als je diverse breuken hebt opgelopen zoek je gewoon de dader. Dit was een jonge gast. Deze heeft het fatsoen niet om te stoppen. Ook paar breukjes in zn gezicht straks ;-)
Piet (3-3-2023 om 08:36)
Haha deze fietser is alleen op geld uit!!!
john (3-3-2023 om 06:31)
Rond die tijd rijdt er altijd een fietser met kentekenplaat rchting Axel - Hulst ,ik schat dat hij veel harder rijdt dan 45 km per uur ,en een bel op zijn fiets heeft hij ook niet of gebruikt hem niet ,je schrikt je rot van deze snelheids duivel
Cookie-instellingen beheren