Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

15-Jarige beroofd in Nieuwerkerk, tweetal opgepakt

Toegevoegd: 03-03-2023, 10.49 uur
15-Jarige beroofd in Nieuwerkerk, tweetal opgepakt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

NIEUWERKERK - De politie heeft donderdag na een melding van een beroving in Nieuwerkerk twee verdachten aangehouden. De twee jongemannen zouden een 15-jarige jongen uit Nieuwerkerk hebben bedreigd en beroofd.


De beroving zou rond 19.30 uur hebben plaatsgevonden in de Deltastraat. De verdachten, een 15-jarige jongen en een 19-jarige man uit Oosterland, gingen er na de beroving vandoor. De twee konden rond 20.00 uur worden aangehouden aan de Burgemeester van der Havestraat in Oosterland. Een alerte agent had de twee in zijn vrije tijd namelijk in een streekbus zien zitten.

Met de hulp van een buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) heeft de agent het tweetal ingerekend. De verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren