Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 76 km

Bromfietser bekeurd voor te hard rijden in Zeeuws-Vlaanderen

Toegevoegd: 03-03-2023, 12.56 uur
Bromfietser bekeurd voor te hard rijden in Zeeuws-Vlaanderen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – Politieagenten van het basisteam Zeeuws-Vlaanderen hebben donderdagmorgen een bromfietser bekeurd voor te hard rijden.


De agenten zag de bestuurder rijden. Volgens de agenten reed de bestuurder op dat moment met een te hoge snelheid. Na de staandehouding heeft de bromfietser een procesverbaal gekregen. Daarnaast heeft hij een waarschuwing gekregen voor de contructiesnelheid.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
snor (4-3-2023 om 18:53)
G.A RIJDEN ER NOG TICH ZO ROND ,NOG TE WEINIG CONTROLE ,OOK OP GELUID.
blabla (3-3-2023 om 16:46)
@fietser, misschien iets meer verdiepen in hoe hard een snorfiets of scooter uberhaupt mag, maar zal het je wel verklappen. Snorfiets max. constructiesnelheid 25 km/u. Bromfiets max. constructiesnelheid 45km/u. Daarnaast fietsers dan ook beperken dat deze ook NIET harder mogen dan 25km/u. azijn is trouwens in de aanbieding bij de Action. kusjes.
fietser (3-3-2023 om 13:37)
Mogen ze meer op controleren, zie hier regelmatig nog brommer/scooterrijders zonder helm, of speedpedelecs die harder rijden dan de toegestane 30km.
Cookie-instellingen beheren