Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Getuigen gezocht van poging tot beroving bij NS-Station Middelburg

Toegevoegd: 03-03-2023, 17.08 uur
Getuigen gezocht van poging tot beroving bij NS-Station Middelburg
© Foto: Meld Misdaad Anoniem
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG -  Op het station in Middelburg is donderdagmiddag een persoon slachtoffer geworden van een poging tot beroving. De politie zoekt getuigen.


Het slachtoffer werd gisterenmiddag omstreeks 14.00 uur op het NS-Station aan de Kanaalweg in Middelburg door een groep van ongeveer zes personen belaagd. Daarbij werd geprobeerd het slachtoffer van zijn jas te beroven. Het slachtoffer raakte bij dit geweldsincident gewond.

De politie is op zoek naar getuigen van dit incident. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Burger (4-3-2023 om 09:42)
Daar zie je politie nooit surveilleren. Wel een gigantisch nieuw politiekantoor laten bouwen van de belastingcentjes of in je nek hijgen als je een minuut met parkeerlichten stilstaat. Maar dit tuig pakken ze niet aan. Op klaarlichte dag...zet op zijn minst heel zichtbaar cameras neer. Een bouwplaats is nog beter beveiligd
willem (4-3-2023 om 05:01)
met 6 man niet in staat iemand van zijn jas te beroven? zal wel weer een stel mislukkingen zijn die altijd met een groep naar je toekomen want alleen durft dat tuig niet. waarom geen signalement van dat tuig??
Ruud (4-3-2023 om 00:40)
Omstreeks 14 uur? Mag wel iets specifieker.. er komen rond die tijd twee treinen binnen. Dan moet er wel iemand zijn geweest die dit heeft gezien en kan ik me niet voorstellen dat het slachtoffer ‘alleen’ was.
klaar (3-3-2023 om 18:57)
het signalement luidt: 6 personen?????
H (3-3-2023 om 18:25)
Daar sta ik niet van te kijken. Daar zie ik zo vaak van dat schorem rondhangen.
Cookie-instellingen beheren