Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Handhaver in Goes mishandeld, 1 aanhouding

Toegevoegd: 04-03-2023, 09.55 uur
Handhaver in Goes mishandeld, 1 aanhouding
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Agenten hebben afgelopen vrijdag een 19-jarige man uit Kloetinge aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een handhaver van de gemeente Goes te hebben mishandeld en beledigd.


De verdachte werd vrijdagmiddag in de binnenstad aangesproken door de handhaver omdat hij buiten een joint aan het roken was. Daarop beledigde de verdachte de handhaver waarop deze besloot de man aan te houden. Vervolgens mishandelde de verdachte hem en ging er vandoor.

De politie kon de man vervolgens opsporen en hij werd aan het begin van de avond, op last van de officier van justitie, buiten heterdaad aangehouden in een woning in Goes. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (5-3-2023 om 11:29)
Laat deze aso voor straf zoveel van die troep roken, dat hij de eerste maanden er behoorlijk ziek van is.
Tim Fakkeldij (5-3-2023 om 10:23)
Toon@. Als ik Uw deskundige mening lees, dan mag je als je laag opgeleid ben geen toezicht houden, maar je moet "niveau" hebben, waarom "deugen" agenten dan ook vrijwel nooit in de ogen van heel veel deskundige reageerders niet?
Joris (5-3-2023 om 09:51)
@Mart62: In mijn jeugd had je echte agenten, die respecteerde je en dat waren echte mensen. Nu moet je orders aannemen van een opgewaardeerde stadswacht met beperkte sociale vaardigheden. De hoeveelheid reacties die niet positief zijn over het fenomeen boa verbaasd me niet. Goedkope politie vervanging met een bonnenprinter die hun salaris moet compenseren om de illusie van veiligheid op straat te geven is en blijft mijn mening over de Handhaving.
Mart62 (5-3-2023 om 06:43)
Ik schrik wel van de reacties hier, vooral het totale gebrek aan respect voor handhavers.is stuitend. Al dat geblaat over opleidingsniveau ten spijt doet u het zelf niet zo best qua leesvaardigheid. De jongeman is opgepakt voor het mishandelen van een handhaver, niet voir het roken van een joint. Handhavers, hulpverleners, daar blijf je vanaf. Geen enkele discussie over nodig, punt. Je laat je handen thuis. Ik lees hier vaak dat respect moet beginnen bij de opvoeding. Als ik dit hier allemaal zo lees dan hebbben we op dat punt nog een lange weg te gaan.
Erick (4-3-2023 om 23:11)
@Johan Lezen blijft een kunst he!
Johan (4-3-2023 om 20:23)
@Erick: MBO 3 is qua niveau toch niet zoveel bijzonders? Ik mag hopen dat serieuze politiemensen op een ietwat hoger niveau acteren.
Cookie-instellingen beheren