Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Handhaver in Goes mishandeld, 1 aanhouding

Toegevoegd: 04-03-2023, 09.55 uur
Handhaver in Goes mishandeld, 1 aanhouding
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Agenten hebben afgelopen vrijdag een 19-jarige man uit Kloetinge aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een handhaver van de gemeente Goes te hebben mishandeld en beledigd.


De verdachte werd vrijdagmiddag in de binnenstad aangesproken door de handhaver omdat hij buiten een joint aan het roken was. Daarop beledigde de verdachte de handhaver waarop deze besloot de man aan te houden. Vervolgens mishandelde de verdachte hem en ging er vandoor.

De politie kon de man vervolgens opsporen en hij werd aan het begin van de avond, op last van de officier van justitie, buiten heterdaad aangehouden in een woning in Goes. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ewa (4-3-2023 om 19:58)
@Toon een Toontje lager aub!;)
Belasting (4-3-2023 om 19:41)
Goesenaar: waar staat dat , dat hij op de grond is geslagen? Boa’s beginnen gauw te roepen, dat ze aangevallen zijn.
Blauw (4-3-2023 om 18:35)
Willem ik zou zeggen dan moet je zelf ook terrasjes overslaan en drugs als alcohol afzweren (ja, dat is het, een beetje dokter zal het je zeggen). Tevreden roker is geen onruststoker dat geldt voor cannabis ook en de cijfers geven daar kracht aan ( In Nederland is 26% tot 43% van al het geweld alcoholgerelateerd, bron Trimbos instituut) en dan noem ik de zorgkosten niet eens die deze drug teweegbrengt. U heeft echt de pik op het verkeerde middel, de wereld eromheen in het midden gelaten even dus zoek het hier achter de persoon zelf.
bram goeree (4-3-2023 om 18:34)
nou nou wat een misdrijf zeg een joint roken .er zijn wel andere zaken waar BOA'S nuttiger werk kunnen doen .maar ja dat is misschien ''gevaarlijker en of ze dit aandurven ,ik denk van niet .
Erick (4-3-2023 om 18:18)
@Toon, je hebt duidelijk geen idee wat een Handhaver, BOA voor een opleiding heeft genoten dat is wel duidelijk. Laat ik het je uit de doeken doen. Een Boa met 3 strepen heeft een MBO 3 opleiding met daarbij doorgaans RTGB (gewelds bevoegdheid) Ieder jaar dienen ze modules te volgen om goed geschoold te zijn en te blijven. Een BOA heeft net als de politie de bevoegdheid je aan te houden en je voor te geleiden voor de HOVJ (Hulp officier van Justitie.) Dus ga geen zaken verkondigen waar je absoluut geen weet of verstand van hebt!
Willem (4-3-2023 om 17:53)
Als je wordt aangesproken omdat je in het openbaar drugs gebruikt, want ja, dat zijn het, het woord soft is waarschijnlijk door verslaafden zelf in het leven geroepen, dan heb je sterke narcistische neigingen, dan moet je zwaar veroordeeld worden, je bent mede door je drugsgebruik een gevaar voor de samenleving en zal iedereen die commentaar heeft op jouw verrotte levenswijze proberen het zwijgen op te leggen. De komende hersenbeschadiging zal het alleen maar erger maken.
Cookie-instellingen beheren