Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Handhaver in Goes mishandeld, 1 aanhouding

Toegevoegd: 04-03-2023, 09.55 uur
Handhaver in Goes mishandeld, 1 aanhouding
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Agenten hebben afgelopen vrijdag een 19-jarige man uit Kloetinge aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een handhaver van de gemeente Goes te hebben mishandeld en beledigd.


De verdachte werd vrijdagmiddag in de binnenstad aangesproken door de handhaver omdat hij buiten een joint aan het roken was. Daarop beledigde de verdachte de handhaver waarop deze besloot de man aan te houden. Vervolgens mishandelde de verdachte hem en ging er vandoor.

De politie kon de man vervolgens opsporen en hij werd aan het begin van de avond, op last van de officier van justitie, buiten heterdaad aangehouden in een woning in Goes. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tja (4-3-2023 om 17:41)
Beetje respect is wel op ze plaats, schijnbaar niet mee opgevoed...
JB (4-3-2023 om 17:39)
@Toon: goeie reactie, helemaal mee eens, maar ?? lekker goedkoop voor de Gemeente?? kost handenvol geld, en wat is het rendement ?? deze week nog, in Zoutelande 3 Boa,s in 1 auto !, rijden volgens mij de hele dag door Gemeente Veere, even kijken in Domburg, daarna naar Zoutelande, nog een rondje door Biggekerke; 1/2 jaar geleden zat de chauffeur van een handhaving auto te bellen (in de hand dus), heb de gemeente gebeld en klacht ingediend.
Goes (4-3-2023 om 15:56)
Je zal maar zo'n kind hebben, schaam je kapot.
Toon (4-3-2023 om 15:28)
Ten eerste: je handjes altijd thuishouden. Verder niet vergeten dat handhavers geen van allen geschikt zijn als echte agenten, anders waren ze dat wel geweest. Apetrots op hun uniform, op hun "macht" en doorgaans laag opgeleid. Normale omgang met burgers is ook niet de sterkste zijde van deze lieden. Wel lekker goedkoop voor de gemeente e.d. Bovendien was het oorspronkelijk niet de bedoeling dat deze lieden voor agent zijn gaan spelen. Dat is er in de loop der tijden ingeslopen. De selectie voor agent is streng en een pittige opleiding. Terecht. Aan handhavers worden vrij lage eisen gesteld en hebben ook een beperkte opleiding. Resultaat: niet geschikte lieden in plaats van agenten. En jawel dan krijg je dit soort acties.
Goesenaar (4-3-2023 om 14:52)
Nee tuurlijk valt de mishandeling mee…. Hij slaat met 1 klap de handhaver op de grond.. aanpakken dit tuig..
Joris (4-3-2023 om 12:49)
Zo een zwaar vergrijp als een jointje roken op straat moet gelijk de kop ingedrukt worden. Nee, gekkigheid. Er zijn echte criminelen die met zwaardere vergrijpen wegkomen maar dat heeft geen prioriteit. Een 19 jarig ventje aanspreken op zijn rookgedrag is echt een fantastische prestatie. Hulde voor de geweldige inzet van deze boa.
Cookie-instellingen beheren