Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder van gecrashte auto bij Nieuwerkerk reed mogelijk te hard

Toegevoegd: 04-03-2023, 10.03 uur
Volgens getuigen reed de bestuurder met hoge snelheid.
Volgens getuigen reed de bestuurder met hoge snelheid.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

NIEUWERKERK – De bestuurder van de personenauto die vrijdagavond langs de N59 bij Nieuwerkerk in een sloot belandde, heeft mogelijk te hard gereden, zo laat de politie weten.


De auto belandde omstreeks 19.40 uur via een parallelweg in de sloot langs de N59. De auto werd op dat moment bestuurd door een 36-jarige man uit Den Haag. Zijn bijrijder was een  36-jarige vrouw uit Bruinisse. Omstanders verleenden eerste hulp aan de slachtoffers.

Nadat de slachtoffers bevrijd waren zijn zij door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. In het ziekenhuis is er bloed afgenomen bij de man in verband met het lopend onderzoek. De politie heeft ook ter plaatse onderzoek gedaan. Hierbij zijn diverse getuigen gehoord. Zij verklaarden dat de bestuurder met een hoge snelheid reed, zo meldt de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
nixdus (4-3-2023 om 16:12)
Hoge snelheid? Nets bijzonders hoor, ik kwam vanmorgen vanuit mijn nachtdienst terug richting huis, op de N59 moest ik vol in de remmen omdat er weer zo'n hufter (die ongetwijfeld) te laat uit zijn nest was gekomen aan het inhalen was! En dit is niet de eerste keer :-(
Kees (4-3-2023 om 13:45)
Er word vaak te hard gereden geen verrassing. Maar vaak de oorzaak. Maar vele denken ik kan rijden maar eigenlijk niet want verstand heb je niet door als een idioot hard te rijden wat men doorrijden vind. Tel uitje winst en een passagier is er in meegesleurd. Stoer hoor.
Henky (4-3-2023 om 11:03)
wel dit is gewoonlijk één eenzijdig ongeluk ,wel de oorzaak is 99% te hard rijden onder invloed ,bellen ect ect,wel wij burgers mogen aan deze ongelukken wel mee betalen ,dit zijn alleen maar moordenaars met 4 wielen ze worden door justitie alleen maar op de vingers getikt je 40 uur werkstraf doen, maar ondertussen zijn de kosten weer voor de rest voor onze burgers van de hulp verleners die 24 uur per dag klaar staan voor ons onschuldige burgers ,en voor deze gekken helaas
Rien (4-3-2023 om 10:43)
Soepzootje dus.
Cookie-instellingen beheren